Fam. Otten, Hogewoerdstraat te Haarlem

Hier wonen: Koos en Sylvia
Wonen op dit adres sinds: 1989
Hoeveelste verbouwing: 2e

Fred van Woudenberg:
Hier hebben wij 12 jaar geleden een dakopbouw geplaatst samen met de buren op het bestaande platte dak van ongeveer 40 m². Het schuine dak is bedekt met rode dakpannen en een aantal velux dakvensters. Aan de achterzijde van de dakopbouw is een schuifpui geplaatst met toegang tot een balkon. In 2006 hebben wij de woning inwendig verbouwd. De keuken, badkamer is totaal gemoderniseerd zelfs tot een spiegel met spiegelverwarming, de douche is voorzien van een hardglazen douchedeur door ons op maat gemaakt, toilet met inbouwreservoir, woonkamer voorzien van nieuwe kozijnen, alle wanden en plafonds zijn opnieuw gestukadoord etc.

Koos en Sylvia:
In 1994 hebben wij samen met onze buren een dakopbouw laten plaatsen door Fred van Woudenberg. Deze verbouwing is ons 100% meegevallen. Zeker nu de kinderen wat ouder zijn is het wel erg fijn om zo’n grote ruimte voor je zelf te hebben. Je hebt als het ware je eigen appartement in je huis. Voor de verbouwing in 2006 hebben wij in totaal 3 offertes aangevraagd, waaronder dus ook Fred van Woudenberg. Wij hebben voor Fred gekozen omdat de offerte heel duidelijk was, de prijs prima was en omdat wij een vertrouwd gevoel bij Fred hebben. Daarbij heeft hij de opbouw 12 jaar geleden prima voor ons verzorgd. Fred heeft een goede tijdsplanning gehanteerd. Wij vonden ook dat het een leuke ploeg was met onderaannemers. Arie, de tegelzetter kwam ook met een goed advies voor de tegels op een muurtje in de badkamer. Het is toch bijzonder dat iedereen zo met je meedenkt.
Tijdens de bouwvakvakantie hebben wij lekkage gehad. Wij hebben Fred gebeld met de vraag of hij er even naar wilde komen kijken en hij is toen zelfs nog even naar onze buren geweest of zij toevallig ook lekkage hadden. Er bleek een dennenappel in de afvoer te zitten! Fred is een prima gozer en wij zullen hem in de toekomst zeker bellen.

 

Dakopbouw geplaatst in 1994