Fam. Postema, Kobbeduinen 33 te Hoofddorp

Hier wonen: Gerton en Ester
Wonen op dit adres sinds: 2002
Hoeveelste verbouwing: 1e

Fred van Woudenberg:
In 2005 hebben wij een dakopbouw geplaatst op het bestaande platte dak over de gehele breedte en diepte van de bestaande woning. Hierdoor is er een hele bovenverdieping van 46
m² bijgekomen. Er is een trap gemaakt naar de 2e verdieping. Tevens is alles afgewerkt met gipsplaten, het cv werk is meegenomen, er is een wasmachine aansluiting en een aansluiting voor een wastafel gemaakt. Ook is het elektrawerk door ons verzorgd.

Gerton en Ester:
Wij hebben gekozen voor een opbouw op onze woning omdat wij behoefte hadden aan een echte zolder voor o.a. onze vakantie- en kerstspullen en alles wat je op de zolder bewaard. Onze keus om voor Fred van Woudenberg te kiezen was eigenlijk de zekerheid dat het voor hem een herhalingsoefening zou zijn. Aangezien Fred al een heleboel opbouwen in de wijk heeft geplaatst gaf dat een geruststellend gevoel (momenteel 32 stuks). Ook gaf Fred een aantal adressen op in de wijk om te gaan kijken. Hierdoor kregen wij een heel duidelijk beeld van de opbouw. Wat zeker ook heel belangrijk was is het gevoel dat je moet hebben bij de aannemer dat je hem kan vertrouwen. En Fred is altijd zichzelf en wat hij zegt maakt hij ook waar. Dit wisselt zeker nog wel eens in de aannemerij. Tijdens de bouw hadden wij toch nog een paar kleine aanpassingen. Dat was allemaal geen probleem. Voor eventuele verbouwingen in de toekomst zullen wij zeker Fred bellen. De prijs was goed en de offerte was duidelijk. Alle punten waren hierin meegenomen. Binnen 2 weken was hij klaar. Met 1 dag was het dak water en wind dicht. De verbouwing is ons erg meegevallen. Wij hadden geen meerwerk en het onderlinge samenwerken met de onderaannemers ging prima, alle stopcontacten zitten op de juiste plek. Het metselwerk heeft Fred zelf gedaan (hij heeft het zelf over zijn meesterwerk). Nu hebben de buren ook een opbouw tegen zijn “meesterwerk” geplaatst. Deze opbouw heeft Fred overigens ook geplaatst.