Fam. Thalen, Banckspolder 74 te Hoofddorp

Hier wonen: Marilyn en Jasper
Wonen op dit adres sinds: 2002
Hoeveelste verbouwing: 1e

Fred van Woudenberg:
Wij hebben in 2006 een dakopbouw op de bestaande garage geplaatst van circa 32 m2. Deze is compleet afgewerkt. Tevens hebben we een doorgang gemaakt naar de overloop, zodat je zo van het nieuwe gedeelte naar het oude gedeelte kan lopen. Ook is er een nieuwe badkamer gerealiseerd.

Marilyn en Jasper:
Wij wilden heel graag kinderen maar de bestaande kamers moesten in tact blijven. Daarom hebben we gekozen voor een opbouw boven de garage.

Na het opvragen van verschillende offertes bleven er nog 2 aannemers over, waaronder Fred van Woudenberg. Om de nieuwe riolering op de bestaande riolering aan te kunnen sluiten, zou er een gat geboord moeten worden door een draagmuur onder onze kruipruimte. Omdat wij hier nog vragen over hadden besloten wij beide aannemers te bellen. De ene aannemer zou het nakijken in zijn papieren, terwijl Fred direct een antwoord wist te geven en het leek alsof hij de bouwtekening al bijna in zijn hoofd had zitten. Dat gaf bij ons de doorslag. Ook zijn offerte was duidelijk. Alles was daarin opgenomen.

Tijdens de bouw hadden wij nog wel wat extra wensen en wijzigingen maar Fred liet zich niet gek maken. Alles kon.
Nadat Fred klaar was met de prefab wanden omhoog hijsen, moest de kraanmachinist even wachten. Deze vertelde dat zijn bedrijf al jarenlang zaken doet met Van Woudenberg en nog nooit heeft meegemaakt dat het niet precies past. Alle panelen zijn altijd exact op maat. Fred werkt met een aantal vaste onderaannemers zoals de loodgieter, electricien etc. Deze mannen zijn goed op elkaar ingespeeld. Wanneer Fred hen belt staan ze bijna direct op de stoep. Wat wij ook prettig hebben gevonden is dat zij rekening met onze buren hebben gehouden. Alle rommel was keurig opgeruimd en zelfs de tuin was aangeharkt. Een bijkomend voordeel was dat Fred het werk een maand eerder heeft opgeleverd dan was afgesproken.