home ervaringen over ons specialisatie garanties contact  
 

Van Woudenberg, een aannemersbedrijf met geschiedenis

80 jaar geleden (in 1926) is het bedrijf door mijn grootvader Evert van Woudenberg, opgericht.
Evert heeft het stokje overgedragen aan zijn zoon, mijn vader Nico van Woudenberg.

En ikzelf Fred van Woudenberg, ben de derde generatie die gekozen heeft voor het aannemersvak. In 1991 heb ik het bedrijf van mijn vader overgenomen en inmiddels ook al 22 jaar werkzaam bij het bedrijf. Anno 2006 zijn we nog steeds gevestigd op dezelfde lokatie aan de Oude Kruisweg in Cruquius (Haarlemmermeer), centraal gelegen in de Randstad, wat ook ons werkterrein is.

Van Woudenberg is een relatief klein aannemersbedrijf, met maximaal 3 medewerkers in vaste dienst. Dat houden we ook zo, omdat wij onze klanten graag persoonlijk willen adviseren en begeleiden bij de bouwklus. Onze doelstelling is het leveren van hoge en constante kwaliteit voor een redelijke prijs.
Dat bereiken we ondermeer door persoonlijk controle te houden op de aangenomen werkzaamheden en veelvuldig overleg met onderaannemers en leveranciers. Ook kunnen wij de vergunning bij de desbetreffende gemeente aanvragen, uw tekenwerk en constructieberekening voor u verzorgen.

Elke klus, van klein tot groot, nemen wij aan omdat wij samenwerken met een vaste groep metselaars, electriciens, loodgieters, stukadoors, schilders, vloerenleggers, tegelzetters, stoffeerders etc. geselecteerd op hun vakbekwaamheid en betrouwbaarheid.

Indien u advies wilt over een bouwklus of uw bouwplannen eens wilt bespreken, dan kom ik graag bij u langs om persoonlijk kennis met u te maken en ter plaatse het werk met u door te nemen.
Aansluitend ontvangt u een op maat gesneden en vrijblijvende offerte van ons.

Fred van Woudenberg